четвер, 11 листопада 2010 10:13

Депутат міськради застрелився перед весіллям

Автор: фото з архіву Олега Федорова
  Олег Федоров був депутатом Тульчинської міської ради Вінницької області минулого скликання
Олег Федоров був депутатом Тульчинської міської ради Вінницької області минулого скликання

Уночі 6 листопада в місті Тульчин на Вінниччині застрелився 48-річний Олег Федоров — у своїй квартирі. Куля з пістолета влучила в серце. Поряд лежала записка: "Прошу у моїй смерті не винити нікого", доручення на майно, заповіти на кожного члена родини.

Федоров мав атракціони у парку відпочинку, був співвласником цегельного заводу. Володів кількома квартирами. Був депутатом міської ради минулого скликання, членом комісії з питань будівництва, архітектури, охорони здоров'я, екології та благоустрою. На виборах 31 жовтня теж балотувався до міськради від Партії зелених. Програв.

— Був прямим, міг справедливо і різко сказати, що думає, — розповідає секретар Тульчинської міськради Любов Рупіна, 49 років. — Як друг був надійний.

Із першою дружиною Федоров розлучився давно. Від другої мав сина-другокласника Олега. З третьою, Оленою, три роки жив у цивільному шлюбі, мали доньку Владу. В день Олегового самогубства Олена поїхала купувати обручки й сукню до весілля, яке планували за кілька тижнів.

Йому помогли. І сусіди такої думки

— Думаю, Олегові Вікторовичу помогли, — каже інженер із благоустрою міста Ростислав Борода, 54 роки. — І сусіди такої думки. Я з ним у п'ятницю говорив. Він казав, що в суботу йде із сім'єю на день народження, сину купив велосипеда.

Федорова ховали в Тульчині. Його батько теж був депутатом міськради.

Зараз ви читаєте новину «Депутат міськради застрелився перед весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути