середа, 21 березня 2012 00:30

Даїшники їздили із напівзаповненими протоколами

18 березня представники інтернет-видання "Дорожній контроль" виявили в запорізьких працівників Державтоінспекції напівзаповнені протоколи.

— Того дня у Запоріжжі був з'їзд нашої організації. Прибули з Донецька, Харкова, Херсона. Ми їхали вулицею Набережна магістраль і побачили суперечку між даїшниками та водієм. Зупинилися дізнатися, в чому справа. Побачили на задньому сидінні міліцейської машини протоколи із заповненою "шапкою" та невідомими підписами знизу. Графа про адмінпорушення була порожня, — розповідає 36-річний Андрій Дзіндзя з "Дорожнього контролю". — Інспектори стали їх ховати, один протокол порвали. Даїшники порушили закон, ми в суді це доведемо. Усі події знімали на три камери, є понад тисячу фото.

Інспектори викликали підмогу. На місце події приїхали 10 міліціонерів, посперечалися з представниками "Дорожнього контролю" і роз'їхалися.

— Це була запланована акція, — говорить про дії активістів видання Володимир Рєзніков, 41 рік, заступник начальника ДАІ МВС України. — Інспектори, які працювали того дня, зупинили ВАЗ, що перевищив швидкість. Водій відмовився показувати документи. Після чого під'їхала група невідомих. Вони провокували наших працівників, виривали бланки суворої звітності. За їх збереження інспектор несе персональну відповідальність. Свідок не має права вимагати ці папери, а тим більше, їх виривати і штовхатися.

"Дорожній контроль" — це громадська правозахисна організація має власне інтернет-видання. Її представники на добровільних засадах допомагають водіям відстоювати свої права у суперечках із даїшниками.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники їздили із напівзаповненими протоколами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути