Ексклюзиви
середа, 25 травня 2011 01:45

Даїшник збив школярку на переході

18 травня працівник Державтоінспекції Деснянського району столиці Віталій Головко збив чорним "Шевроле Авео" Юлію Ожинську, 9 років.

Група школярів з батьками переходили вул. Радунську біля супермаркету "Радунь". Зупинилися на світлофорі. Щойно загорілося зелене світло й автомобілі зупинилися, стали на трисмугову дорогу. Перші дві смуги перейшли спокійно. На третю першою ступила Юлія Ожинська, як на неї налетів "шевроле".

— Дочка підлетіла в повітря. Полетіла в один бік, рюкзачок з курткою — в другий, — плаче мати Лариса Ожинська, 42 роки. — Юлічку привезли в лікарню без свідомості, в голові гематома.

Поряд з переходом — школи №317, №318, дитячий садок. Після наїзду Віталій Головко хотів утекти. Однак не впорався з керуванням і вдарив зустрічну машину. На місце аварії приїхали інші інспектори. Свідків не опитували, протокол не складали.

— Той водій зразу комусь зателефонував і передав слухавку працівнику ДАІ. Ми не знали, що водій сам даїшник, — каже 50-річна Тетяна Чердовських, хрещена мати потерпілої. — Я — юрист, стала смикати за всі канали. Наступного дня справу таки відкрили. Водію порадили лягти в лікарню. Мовляв, він теж скалічився.

Зараз ви читаєте новину «Даїшник збив школярку на переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути