середа, 07 вересня 2011 05:45

Чоловік розбив 11 машин через сварку з дружиною

Автор: фото З сайта www.autosite.com.ua
  Побиті легковики стоять 28 серпня  на столичній вулиці Івана Пулюя. Вони були припарковані поряд один від іншого, тому джип зачепив усіх
Побиті легковики стоять 28 серпня на столичній вулиці Івана Пулюя. Вони були припарковані поряд один від іншого, тому джип зачепив усіх

Грюкіт і виття автомобільних сигналізацій почули вранці 28 серпня мешканці столичної багатоповерхівки по вул. Івана Пулюя, 1. У дворі джип "Мітцубісі Паджеро" таранив інші легковики.

— Я вигулював собаку, — згадує місцевий 46-річний Петро Миколайович. — Було десь 10.45, як почув гуркіт і свист шин. Погром прямо на очах. Він спочатку здавав заднім, потім розвертався і лупив усіх підряд. Відірвав номери одної машини, ледь не зніс людей на тротуарі. Усі почали кричати, збігатися у двір, щоб його зупинити.

Автостоянка — на вузькій доріжці завдовжки близько 50 м між двох 9-поверхівок. Джип розбив 10 машин і зупинився. Люди підбігли до водія.

— Він був такий п'яний, що не міг вилізти, — додає 53-річна Тетяна Миколаївна. — Це наш сусід. Посварився з жінкою, напився й устроїв ралі. Хотів утекти.

Власники побитих машин викликали міліцію. Водій джипа не тікав, провини не заперечував. У його крові міліціонери виявили алкоголь, 2,6 проміле. Чоловік випив близько півлітра горілки.

— Навіть не міг написати пояснення, — говорить Наталія Сторожук зі столичної Державтоінспекції.

Покарання порушнику має визначити Солом'янський райсуд Києва.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розбив 11 машин через сварку з дружиною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути