пʼятниця, 02 липня 2010 00:33

Чоловік подавився вкраденим золотом

Міліціонери райцентру Збараж Тернопільської області 24 червня арештували 32-річного чоловіка, який обікрав садибу. Під час затримання він намагався проковтнути золотий ланцюжок, кулон і кілька кілець.

— Він родом із Миколаївщини, до нас приїхав із коханкою побачитися — вона в Добриводській колонії термін добуває, — розповідає 30-річний Володимир Гарасимів із райвідділу міліції. — Знайшов у Збаражі житло, почав заводити знайомства. З одним пішли випити по сто грам. Той довірився, залишив хату без нагляду. А гість її обікрав.

Із будинку чоловік виніс золоті вироби, документи та сонячні окуляри, які йому сподобалися. Власник виявив пропажу і подзвонив у міліцію. Правоохоронці його знайшли. Коли грабіжник їх побачив, спробував ковтнути золоті вироби.

— Якби ковтав по одному — то певне б удалося, а так запхав у рот усе за раз. Ледь не вдавився. Поперхнувся, закашлявся і мусів випльовувати, — розповідає Гарасимів. — Потім симулював приступ епілепсії. Прокусив собі губу, корчився, пускав ротом слюну. Завезли його в лікарню, виявилося все гаразд.

Чоловіка затримали. Йому загрожує шість років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік подавився вкраденим золотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути