пʼятниця, 22 червня 2018 07:30

"Була без спідньої білизни. Під оком синець"

Автор: www.i.obozrevatel.com
  Катерина Карнаухова з міста Берегове Закарпатської області померла після трьох днів у комі. У батьків залишився старший син
Катерина Карнаухова з міста Берегове Закарпатської області померла після трьох днів у комі. У батьків залишився старший син

Лейтенант Берегівського управління поліції Закарпатської області 26-річна Катерина Карнаухова померла в реанімації 22 травня. У неї стався розрив аневризми головного мозку, за висновками лікарів.

Батько патрульної В'ячеслав Карнаухов переконаний: доньку вбили.

— Вона вийшла на слід наркоторговців. За ніч до її загибелі помер від передозування місцевий наркоман, який мав показати поля ганджубасу (коноплі. — ГПУ), — каже 64-річний В'ячеслав Карнаухов. — 19 травня донька прийшла додому і їй почав надзвонювати друг — колишній слідчий. Домовилися зустрітися. Саме він серед ночі викликав "швидку" на околицю Берегова, там лісова зона. Сказав, що у Каті щось схоже на напад епілепсії. Але дочка жодних проблем зі здоров'ям не мала.

В'ячеслав Миколайович першим приїхав до Катерини в лікарню. Після трьох днів у комі вона померла.

— Була без спідньої білизни. Під оком синець, губа опухла, сережки зірвані, — каже чоловік. — Але поліцейські цього не зафіксували. Нікого не опитали, справу відкривати не збиралися. Її друг, який бачив Катю останньою, мав би бути першим підозрюваним. Та він уже виїхав в Угорщину.

В'ячеслав Карнаухов — ветеран АТО. Воював у складі батальйонів "Азов" і "Донбас".

— Дочка була патріотом, хотіла справедливості. Підтримувала мене, коли я пішов добровольцем на війну. Мріяла потрапити в поліцію. У жовтні торік її прийняли. Катя пройшла медичний огляд, на чотири місяці їздила на навчання в Одесу. Нещодавно їй присвоїли звання лейтенанта.

У висновки медиків про смерть від хвороби не вірю, — додає Карнаухов. — Аби з'ясувати, від чого померла донька, запросив незалежного експерта з Ужгорода. Чекаю на його результати. Також найняв адвоката. Але йому не дають ознайомитися з матеріалами справи.

Зараз ви читаєте новину «"Була без спідньої білизни. Під оком синець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути