середа, 04 серпня 2010 01:33

Бухгалтер хлюпнула окропом на податківця

У вівторок, 27 липня, працівники податкової міліції Кременчука проводили обшук у товаристві "Кремікс" у селі Піщане Кременчуцького району Полтавщини. 35-річна бухгалтер підприємства під час перевірки вилила стакан окропу на працівника податкової міліції.

Податківці прибули на "Кремікс" по обіді. Обшук розпочали, показавши рішення суду. Підприємство займається продажем преміксів — вітамінів і корисних добавок для тварин. Головний офіс розташований у Києві.

— Працівники підприємства під час обшуку повинні виконувати певні вимоги. Їм не можна розмовляти без дозволу по мобільному, пересуватися, спілкуватися один з одним, користуватися комп"ютером, — пояснює начальник штабу Кременчуцької податкової міліції Ігор Гармаш. — Блокується електронна пошта, інші програми. Це робиться для збереження електронних і паперових документів. На цьому підприємстві наші працівники теж попросили дотримуватися вимог. Та бухгалтер не звертала на це уваги. Пересувалася за власним бажанням, вимагала дозволити їй подзвонити. Заявила, що обшук незаконний і вона робитиме все, що бажає.

Зі слів Ігоря Гармаша, податківець спробував перешкодити бухгалтеру, зробив їй зауваження.

— Вона прореагувала неадекватно, — переказує податківець. — Узяла склянку із кип"ятком та вилила на працівника податкової, полковника. Окріп потрапив в очі, на шию, стік на грудну клітку.

"Швидка" доправила 38-річного постраждалого в опіковий центр. Із Полтави викликали фахівця-окуліста.

— Найбільше хвилювало, що окріп потрапив в очі, — зауважує Гармаш. — Зараз працівник на лікуванні. Після обстеження встановили, що в нього тілесні ушкодження середньої тяжкості. Це дає підстави кваліфікувати дії бухгалтера як хуліганські.

Жінка розповіла, що просто зробила одному з податківців гарячий напій

Порушили кримінальну справу, її розслідує прокуратура Кременчука. Керівництво "Креміксу" в місті інцидент не коментує.

— Не розумію, про що ви говорите, — відповідає "ГПУ" телефоном директор товариства і кладе слухавку.

Керівники центрального офісу "Кремікса" говорять, що нічого не знають про випадок. Вдалося довідатися, що причетна до випадку бухгалтер тепер на підприємстві не працює.

— Жінка розповіла, що просто зробила одному з податківців гарячий напій, — коментує випадок Андрій Федорненко з Кременчуцького райвідділу міліції. — Така її версія. Оступилася та вилила кип"яток. Наполягає, що зробила це з необережності.

У коментарях до новини про цей випадок в Інтернеті один із відвідувачів написав, що податковий міліціонер також дав жінці ляпаса. Через що в тієї легкий струс мозку.

Зараз ви читаєте новину «Бухгалтер хлюпнула окропом на податківця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути