четвер, 15 квітня 2010 03:40

Безробітний пограбував банк

Уранці 9 квітня в Сумах на просп. Михайла Лушпи невідомий пограбував відділення "УкрСиббанку".

— Він уперше зайшов близько десятої, — розповідає касир Людмила Позняк, 32 роки. — Походив, почитав розклад. Спитав за гроші, щоб обміняти валюту, і пішов. За 20 хвилин вернувся. Пістолетом угрожав. Сказав, бери ключі й одкривай касу — і передьорнув його. Наказав скласти гроші в пакет і вийшов.

Охоронця у відділенні не було. Камера відеоспостереження зафіксувала грабіжника. Наступного дня міліціонери встановили його особу.

— Це 24-річний житель Ворожби Білопільського району, — розповідає Володимир Кузьменко із Сумського міськуправління міліції. — Ми звернулися до батьків, ті переконали його здатися. Увечері 11 квітня написав явку з повинною особисто начальнику міського управління.

Затриманому загрожує до 12 років в"язниці.

— Каже, що пішов у банк від безгрошів"я, — продовжує Кузьменко. — Роботу знайти не міг. Їздив на заробітки в Київ, там не заплатили. Має сина 2,5 року, той часто хворіє. Думав, якщо він із Ворожби, то в Сумах його не впізнають. Схопив гроші, побіг до річки Псел, викинув пістолет. Каже, зброя пневматична. Гроші — 32 тисячі гривень, 1000 доларів і 1000 російських рублів — закопав у садку. Їх вилучили.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний пограбував банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути