четвер, 27 травня 2010 02:00

Батьки продали доньку за 14,5 тисячі гривень

Ольга Біяк, 37 років, і на рік молодший Іван Білоусов із села Вікно Гусятинського району Тернопільщини хотіли виручити за доньку 15 тис. грн. Скинули 500 грн і 12 травня продали. Того ж дня їх затримали міліціонери.

— Зранку наступного дня нам із райадміністрації дзвонять: що у вас твориться, дітей продають, — розповідає голова Вікнянської сільради Марія Швець, 55 років.

Ольга родом із Хмельницької області. Має там чоловіка і чотирьох дітей. Її позбавили батьківських прав. Чотири роки тому переїхала у Вікно, зійшлася із раніше судимим Іваном Білоусовим.

— Їхня хата на околиці, — розповідає Швець. — Не працюють, господарства не мають. П"ють. Комусь на городі поможуть — то копійку зароблять. А Ольга краде людських гусей, везе до Тернополя — продає. І я її ганяла, і міліція.

12 лютого Ольга Біяк народила в райлікарні дочку. Не забирала її та не реєструвала. Лікарі називали її Анастасією. 12 травня батьки привезли дитину в село на таксі.

Ольга та Іван чекають вироку суду в ізоляторі. Дівчинку забрали в дитяче відділення райлікарні. Подружжя, яке купило дитину, немісцеве.

Зараз ви читаєте новину «Батьки продали доньку за 14,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути