пʼятниця, 12 лютого 2010 08:42

Банк пограбували за 5 хвилин до закриття

У Сумах уперше за два останні роки пограбували банк. Напали на відділення "Приватбанку" за 5 хв. до закінчення робочого дня 5 лютого. Злочинець забрав 18 тис. грн.

— Живу в сусідньому будинку, — розповідає 30-річна Олена. — Повертаюся з роботи, дивлюся — банк увесь в диму. Думала, пожежа. Та ввечері будинком почали ходити міліціонери. Розпитували, хто що бачив.

Клієнтів у банку в момент нападу не було, лише дві працівниці. Злочинець кинув усередину димову шашку. Потім розбив вікно каси. Кричав, аби віддали сумку з грошима. Жінок не чіпав.

— У міліції вже є певні напрацювання по цій справі, — говорить Ельвіра Біганова з обласної міліції, — але злочин ще не розкрито. У відділенні банку охоронця нема. Його функцію виконувала сигналізація, виведена на пульт приватної охоронної фірми.

На Сумщині пограбування банків трапляються рідко. Останнє скоїли в червні 2008-го — напали на відділення "Приватбанку" в місті Конотопі. Злочинця не спіймали. Сумчани пам"ятають і наліт на банк у жовтні 2001 року. Тоді вбили охоронця і вкрали понад $2 тис. і стільки ж німецьких марок. Нападник невдовзі загинув у перестрілці з прикордонниками. Він намагався перейти кордон Словенії.

Зараз ви читаєте новину «Банк пограбували за 5 хвилин до закриття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути