пʼятниця, 15 жовтня 2010 01:45

Багато катастроф буде в Україні, Польщі та Росії

— За останній тиждень трапилося з десяток гучних аварій, — каже столичний біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки. — Зараз до Землі наблизився "войовничий" Марс. Через це найбільша аварійна ситуація до 19 жовтня триматиметься над територією Західної Європи та кількох країн Сходу. Багато катастроф бачу на території Польщі, України та Росії. Найкритичніший період аварійності припав на ніч з 13 на 14 жовтня.

Через ожеледицю вночі 13 жовтня у ДТП потрапила Ірина Ванникова, речниця Віктора Ющенка. Її "лексус" вилетів у кювет і врізався в електричний стовп у селі Любар на Житомирщині. Водій і четверо пасажирів не зазнали сильних ушкоджень.

— Критична ситуація сьогодні триматиметься над центром України. Кілька великих ДТП станеться на Київщині й Житомирщині. У водіїв болітиме голова, можлива сонливість і запаморочення. Багато людей водитимуть авто у стані алкогольного сп'яніння. Не сідайте в переповнений транспорт. Бажано відкласти заплановані поїздки. Більше часу проводьте вдома. Пильнуйте за дітьми. Траплятиметься замикання електропроводів, горітиме техніка, можливий витік газу.

Зараз ви читаєте новину «Багато катастроф буде в Україні, Польщі та Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути