Ексклюзиви
вівторок, 02 квітня 2019 07:05

Автоцистерни вибухнули через недбалість

31 березня в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні помер 58-річний Анатолій. Він — водій автоцистерни, що вибухнула ввечері 27 березня на парковці на вул. Київській, 48а.

Вогонь перекинувся на інші машини та будівлю колишньої станції техобслуговування. Сталися сім вибухів. Травмувалися четверо людей. Усіх з опіками забрали до лікарні.

Місцева прокуратура оголосила підозру керівнику й інженеру компанії "Елан-Ві", яка зберігає та продає газ — Олександрові Ляховецькому і Олександрові Слюсару. Останнього затримали, коли намагався втекти з України.

— Ця фірма орендувала ділянку, де стався вибух, — каже прес-секретар прокурора області Наталія Алєксєєнко. — Керівника й інженера компанії підозрюють у порушенні правил безпеки.

Кіровський районний суд Кропивницького обрав запобіжний захід для Слюсара — два місяці нічного домашнього арешту. Щодо Олександра Ляховецького рішення суду на час друку газети ще не було. Якщо провину обох доведуть, їх можуть ув'язнити на всім років.

Зараз ви читаєте новину «Автоцистерни вибухнули через недбалість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути