Ексклюзиви
пʼятниця, 26 серпня 2011 00:30

Автобус наїхав на п'ятьох людей

21 серпня в селі Ременів Кам'янко-Бузького району на Львівщині автобус наїхав на п'ятьох людей.

— По обіді всі пішли дивитися концерт до Дня Незалежності в центрі села. Виступали наші старші жінки й чоловіки, що співають у хорі. На площі зібралися біля сотні людей. три години ми слухали народні пісні, вірші. Півсьомої всьо закінчилося. Люди ше не розходилися, бо неділя — й так нема що робити. І тут раптом крик, ґвалт. Люди хто куда розбігаються, хтось падає, — розповідає місцева жителька 43-річна Марія.

У той час дорогою поряд піднімалася вантажівка ГАЗ. На буксирі тягла автобус із маршруту Львів–Добротвір, через несправність він заглох на трасі. Раптом болт на з'єднувальній металевій трубі між автобусом і вантажівкою розкрутився. Автобус скотився по зустрічній смузі, оминув два дерева і в'їхав у групу людей на площі.

— Коли він зупинився, моя 12-річна дочка каже: "Мамо, диви, там купу людей задавило насмерть". І мліє, — каже Марія. — Я не знаю, шо робити, куда бігти. Якось люди помогли відкачати. Підходимо ближче, дивимося, сусідка наша лежить побита, але видно, шо жива. Її дочку тоже зачепило. Ше за пару метрів в крові племінниця сусідки.

Троє дорослих і 10-річний хлопець потрапили до лікарні з травмами різної тяжкості. 34-річна львів'янка Світлана Гребенюк померла на місці.

— Вона з чоловіком та 5-річним сином у суботу приїхала до тітки в гості. Лишилася ше на неділю. Пішли родиною на свято. Стояли недалеко від магазину, коли над'їхав автобус. Від удару її череп розкололо пополам. Її 38-річному чоловікові зламало ключицю. Малого сина чистим дивом не зачепило, — тримається за голову Марія.

У шоці люди накинулись на водія автобуса з кулаками. Прибіг сільський голова, наказав не чинити самосуду.

— Шофер намагався загальмувати, але транспорт не піддавався керуванню. Хто встиг зорієнтуватися, той утік, — говорить Тарас Дзвоник, 24 роки, старший державтоінспектор Кам'янко-Бузького району.

Зараз ви читаєте новину «Автобус наїхав на п'ятьох людей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути