Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 06:00

Ашот Вартанов порізав шістьох людей

Апеляційний суд Дніпропетровщини 1 листопада оголосив вирок 23-річному Ашотові Вартанову. Торік 1 січня у кафе "Корал" у місті Нікополь він порізав ножем шістьох. 26-річний Костянтин Скрипка та 25-річний Сергій Білаш померли.

— У тому кафе молодь святкувала Новий рік, — згадує 55-річна Аделіна Скрипка, матір Костянтина. — Гуляли людей 40. Ашот прийшов під ранок із другом Станіславом Пічугіним та дівчиною Надею. Зайшли вже п'яні, з собою принесли їжу та випивку. Охоронці пояснили, що приносити своє заборонено, потрібно заплатити за вхід 80 гривень.

— Спочатку Ашот кілька разів виходив розбиратися з охоронцями, — додає потерпілий 18-річний Дмитро Лизунов. — Потім повернувся, дістав ножа і почав різати всіх підряд.

Сергій Білаш загинув у кафе. Його Ашот ударив дев'ять разів. Костянтин помер у реанімації. Вірменин скалічив іще адміністратора Галину Сисорову, відвідувачів Юлію Вербицьку, Олену Гребенникову та Дмитра Лизунова.

17 жовтня Нікопольський міжрайонний суд оголосив вирок Ашотові — довічне ув'язнення. Його родичі подали апеляцію, однак апеляційний суд покарання не пом'якшив. Станіслав Пічугін дістав чотири роки в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Ашот Вартанов порізав шістьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути