Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2010 07:30

Ярослав Ковальчук убив і розчленував подругу

Жителі села Тязів Тисменицького району на Івано-Франківщині 17 січня знайшли в закинутих приміщеннях розчленоване тіло. Жіночі голова і тулуб були в поліетиленових пакетах. Руки і ноги виявили за три дні до того на березі річки.

Загиблою виявилася безробітна 51-річна Галина з Івано-Франківська. На Різдво вона їздила в Тязів до знайомого 58-річного Ярослава Ковальчука і не повернулася. Міліціонери   затримали чоловіка. Підозрюють у вбивстві.

— Ніхто того дня нічого не чув. Люди святкували, ходили колядники, — каже сільський голова Ярослав Мазурик, 60 років. — Ярослав не бешкетник. Працював у Тюмені на бурових, потім на місцевому заводі. Швидше вийшов на пенсію. Жив сам. Дружина й дві доньки — у Росії.

Селяни згадали, що на Різдво Ковальчук просив у сусіда сокиру й санки. Той дав лише санки. На них тіло й везли до покинутих приміщень.

— Затриманий каже, що жінку приревнував і ударив дерев"яним патиком, — розповідає Василь Гультайчук з обласної міліції. — Наразі ведеться слідство.

Ковальчуку загрожує до 12 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Ковальчук убив і розчленував подругу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути