середа, 21 квітня 2010 07:03

Андрій Відяпін зґвалтував п"ятикласницю

Автор: фото надане прес-центром УМВС України в Чернігівській області
  Андрій Відяпін на відтворенні злочину. Він зізнався у скоєному. Пояснив, що не хотів убивати
Андрій Відяпін на відтворенні злочину. Він зізнався у скоєному. Пояснив, що не хотів убивати

26-річний Андрій Відяпін із міста Мена Чернігівської області отримав довічне ув"язнення. Верховний суд України визнав його винним у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої.

Торік 6 квітня п"ятикласниця Менської районної гімназії 11-річна Ганна Козак виїхала велосипедом додому, в приміське село Величківка. Там дівчинку не дочекалися. Її мобільний не відповідав. Мати зателефонувала до міліції. Оперативна група зі службовим собакою шукала Ганну до вечора. Знайшли задушеною в посадці за 150 м від дороги. Тіло було закидане гіллям, зі зв"язаними за спиною руками, заклеєним скотчем ротом. Велосипед і речі виявили вранці наступного дня.

Міліціонери перевірили 15 осіб, вийшли на Відяпіна. У лютому він повернувся із в"язниці, де відсидів п"ять років за зґвалтування. Щойно запитали про дівчинку, як поблід. Зізнався, що це він задушив. Розповів, що того дня їхав велосипедом, побачив Ганну. Вона здалася старшою за 11 років. Підійшов і приставив ножа до горла, повів до лісу. Перелякана жертва не опиралася. Андрій заклеїв їй рота скотчем, зв"язав руки, намагався зґвалтувати, та марно. Тоді вирішив трохи придушити, але перестарався. Коли з рота дівчинки побігла кров, прикидав школярку гіллям.

Щойно запитали про дівчинку, як поблід

Відяпін виріс без батька. Мати працювала вчителькою фізкультури, тренером. Згодом пішла торгувати. Уперше Андрія судили за крадіжку 1999 року, вдруге 2001-го. Дістав умовний термін. Сів за те, що 2004 року зґвалтував дівчину в Сосницькому районі.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Відяпін зґвалтував п"ятикласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути