Ексклюзиви
вівторок, 16 грудня 2008 16:13

Олександр Горбачов застрелив падчірку та її коханого

7 грудня у місті Прилуки Чернігівської області поховали 16-річну Катерину Горбачову. Поряд — її нареченого Дмитра Шевченка, 20 років. Закоханих убив вітчим дівчини 48-річний Олександр Горбачов.

Катерина зустрічалась із Дмитром півтора року. Влітку 2009-го планували одружитися. Вітчим був проти. Переконував, що спочатку треба отримати вищу освіту, здобути спеціальність, а вже потім думати про родину. Дівчина не слухала, тікала з дому. 2 грудня переїхала до родичів Дмитра. Із коханим планувала жити до весілля.

5 грудня Олександр прийшов до школи, де вчилася падчірка. Хотів поговорити. Катерина обіцяла повернутися додому. Однак після занять поїхала з Дмитром та його другом. Вітчим поклав на заднє сидіння своїх "жигулів" 5-зарядну рушницю 12-го калібру й вирушив на пошуки. Вистежив закоханих неподалік власного будинку. Перегородив шлях машиною.

Горбачов і Шевченко вийшли з автомобілів. Почали сваритися. Раптом пролунали два постріли. Дмитро упав мертвий. Утретє Горбачов вистрілив у падчірку, яка сиділа на передньому сидінні. Дівчина загинула.

— А ти тікай! — крикнув хлопцеві, який сидів на задньому сидінні "форда" Шевченка. Той вибіг.

— Потім приставив собі рушницю до бороди і вистрелив учетверте, — згадують мешканці будинку N151, які стали свідками. — Йому роздробило щелепу й відірвало вухо. Та він був ще живий. Уп"яте вистрелив собі у груди. Упав на асфальт, але продовжував жити.

Мешканці будинку викликали міліцію і "швидку". За добу Олександр помер.

Олександр Горбачов — військовий. Служив у частині Прилук. Із матір"ю Катерини одружився 14 років тому, дівчинку удочерив. Згодом народилася спільна донька. У званні майора чоловік вийшов на пенсію, і подружжя виїхало на заробітки до Ізраїлю. За кордоном сімейне життя не склалося. Горбачов з доньками повернувся на батьківщину. Купив квартиру в будинку N152 військового містечка, зробив ремонт. Одружуватися вдруге не хотів.

— Спокійний, урівноважений такий, — згадують Горбачова сусіди. — Батькам своїм допомагав. Хотів, щоб доньки вийшли в люди. Пильно приглядав, щоб учили уроки й не гуляли допізна. Як Катя стала гуляти довго — викликав з Ізраїлю її матір.

Катерину називають доброю, товариською дівчиною. Її вітчим часто допомагав у школі ремонтувати класи, цікавився успішністю доньок.

Прилучани не знають, чому Олександр так учинив. Подейкують, він був закоханий у падчірку.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Горбачов застрелив падчірку та її коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути