середа, 17 лютого 2010 07:28

Агітатор ґвалтував неповнолітніх

29 січня міліціонери з міста Миргород на Полтавщині заарештували Віталія Лозу, 29 років. Його звинувачують у зґвалтуванні неповнолітніх.

Віталій жив із матір"ю. Працював юристом на одному з підприємств Миргорода. Перед першим туром виборів президента був агітатором. Залучав до роботи неповнолітніх. Ті роздавали газети, листівки.

31 грудня Лоза запросив чотирьох підлітків відсвяткувати Новий рік у винайманій квартирі на вул. Панаса Мирного.

— Змусив хлопців розпивати спиртне, — розповідає 35-річний Володимир Піскун із Миргородського міськрайонного відділу міліції. — Показав порнофільми. Хлопці зрозуміли, що тут щось не те. Троє утекли, а один не зміг. Чоловік ударив його по голові ніжкою від стільця, забрав мобільний. Цілу ніч силував.

1 січня підлітка почали шукати батьки. Стукали у двері квартири. Лоза не дозволяв відчиняти й відповідати.

— Хлопчика побачили у вікні, — продовжує Піскун. — Батько з кумом вибили двері. Міліціонери затримали чоловіка, вилучили ноутбук, де він зберігав відзняті порносюжети.

Згодом Віталія відпустили. Він ліг у лікарню. Щойно вийшов, як його арештували — міліціонери вже мали рішення суду на це. З"ясували, що вперше він зґвалтував неповнолітнього 2006 року.

— То так міліціонери мстять Віталієві, — переконана Лідія Лоза, матір затриманого. — Він же адвокат. Добився, щоб у Хоролі звільнили двох міліціонерів, а одному миргородському не дали майора. Сина можуть убити.

Зараз ви читаєте новину «Агітатор ґвалтував неповнолітніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути