вівторок, 12 грудня 2017 05:45

Адвокати Димінського заплатили матері загиблої жінки

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.facebook.com
  Наталію Трілу із села Ямельня Яворівського району на Львівщині поховали у весільній сукні 20 серпня. Восени планувала вийти заміж
Наталію Трілу із села Ямельня Яворівського району на Львівщині поховали у весільній сукні 20 серпня. Восени планувала вийти заміж

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю. Матеріальних претензій у зв'язку з вказаною по­дією не маю, що засвідчую своїм підписом", — таку заяву написала слідчому та прокурору 52-річна Марія Тріла з села Ямельня Яворівського району на Львівщині.

18 серпня на трасі Львів — Краковець в автомобільній аварії загинула її донька Наталія Тріла, 31 рік. "Опель" жінки протаранив "Мерседес" 62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ZIK". Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки.

Заяву оприлюднив адвокат Петра Димінського Віктор Василюк у "Фейсбуку". Також Марія Тріла заявила про відкликання довіреностей, виданих нею третім особам на представництво її інтересів у судах та інших органах стосовно аварії. Зокрема — племіннику Степанові Мацевку, який займався справою. Чоловік ситуацію не коментує, не називає суму, яку отримала тітка.

Винуватця аварії все ж покарають, каже народний депутат і радник міністра внутрішніх справ 38-річний Антон Геращенко.

"Очевидно, адвокати зробили все від них залежне для того, щоб переконати матір Наталії до суду відмовитися від матеріальних претензій щодо винуватця ДТП. Правоохоронці не торгуватимуть честю і пам'яттю загиблої жінки. Доведуть розслідування до кінця", — написав він у "Фейсбуку".

Після аварії Петро Димінський вилетів приватним літаком зі Львова у швейцарську Женеву. Досі не повернувся. Правоохоронці перевіряють причетність мільйонера до загибелі жінки. Поки що він фігурує у справі як свідок.

Наталія була єдиною донькою Марії Тріли.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Димінського заплатили матері загиблої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути