Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2018 07:25

Адвокату Андрію Буші прострелили ноги

У Києві на вулиці Старонаводницькій невідомі напали на адвоката 48-річного Андрія Бушу 30 вересня. Приблизно о 22:00 приїхав "Хондою" додому.

Чоловіка побили, прострелили ноги й затягли до будинку, де були його донька та дружина Наталія, 40 років. Вона — суддя Деснянського районного суду столиці, зараз у декретній відпустці. Жінку з дитиною зачинили в туалеті, вони не постраждали.

Із будинку Бушів винесли майже $4 тис., 300 євро й намисто з коштовним камінням, за неофіційними даними. Одразу після нападу потерпілі й сусіди викликали поліцію. Патруль приїхав за кілька хвилин. Почалася перестрілка. Поранення в ногу та стегно отримав капрал 25-річний Станіслав Михайлишин, він у лікарні.

Один із нападників загинув. Відомо, що йому було 35 років, жив на Житомирщині. Останнім часом працював у приватній охоронній фірмі. У неділю, коли сталося пограбування, заступив на чергування. Цивільна дружина, з якою прожив 13 років, переконана, — її чоловік такого зробити не міг.

Основні версії слідства — напад з метою наживи або професійна діяльність потерпілого.

Будинок, у якому напали на подружжя Бушів, за документами належить батькові Наталії — Дмитрові Сокуренку. Він суддя Апеляційного суду Києва. У власності Наталії — квартира в столиці, яку вона ділить із братом і батьком. Нещодавно в її декларації з'явився запис про 2,4 млн грн доходу від продажу нерухомості. Андрій Буша перебуває в лікарні. Із дружиною коментарів не дають.

Зараз ви читаєте новину «Адвокату Андрію Буші прострелили ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути