понеділок, 29 липня 2013 05:15

Рослина у блістері не в'яне два тижні

Автор: фото з сайта www.florium.ua
  Інтернет-магазин ”Флоріум” пакує замовлення у блістери
Інтернет-магазин ”Флоріум” пакує замовлення у блістери

Працівники інтернет-магазину рослин "Флоріум" одні з перших в Україні почали пакувати замовлення у блістери. Це голландський спосіб доставки рослин. Кожну кладуть у прозорий пластиковий контейнер. Так дорогою до замовника не опаде цвіт, не примнеться листя, цілими зостануться найтонші пагони. Рослина не пов'яне, доки доїде. Добре прийметься на новому місці, бо кожну пересилають висадженою в горщик.

— Раніше відправляли тільки в картонних коробках, а тепер перейшли на блістери, — розповідає Петро Тоненчук, комерційний директор "Флоріуму". — Вони схожі на разові пластикові упаковки, в яких у супермаркетах продають готові страви на вагу.

Блістер повторює форму рослини. Вона міцно закріплена там, не боїться ударів під час перевезення. Усередині створюється мікроклімат, тому не в'яне два тижні.

— Замовлення доставляємо "Новою поштою" максимум за три дні в будь-яку точку України. Якщо це село, доставляє Укрпошта. Щоб ця послуга була безкоштовною, раніше треба було зробити замовлення на 250 гривень. Тепер — на 150. Якщо клієнт заплатить 25 гривень, посилку привезуть йому додому.

Найкраще замовляти в середині липня або в січні. Тоді починається сезон продажу цибулин тюльпанів, лілій, багаторічників, саджанців та троянд. Їх можна придбати разом із розсадою квітів.

— Три тижні тому отримали розсаду майже 200 видів декоративних одно- та багаторічних рослин. Зараз їх висаджують у горщики. Висилати будемо у вересні, щоб замовники отримували тільки сильні адаптовані рослини, які прийнялися. Гарантуємо стовідсоткову якість нашого посадкового матеріалу. Але якщо товар не сподобається, повернемо гроші.

Замовити можна й насіння. Є можливість вибрати насадження для саду, балконів, терас та кімнат. В асортименті інтернет-магазину "Флоріум" майже півтори тисячі найменувань. Такої кількості годі знайти на жодній виставці-продажу. На сайті крамниці є поради з висадження і догляду.

 

Інтернет-магазин "Флоріум": цибулини квітів www.florium.ua, 0(95) 480 29 65, 0(96) 480 29 65, 0(44) 362 45 71. При замовленні від 150 грн — безкоштовна доставка.

Зараз ви читаєте новину «Рослина у блістері не в'яне два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути