Ексклюзиви
понеділок, 28 листопада 2011 16:22
Микола Рябчук
Микола Рябчук
Микола Рябчук

Модернізатори

Доки один із кремлівських велетів невгамовно дивував своїх очманілих підданих розмаїтими подвигами на землі, у повітрі й під водою, його політичний близнюк ошелешив усіх новою реформаторською ініціативою. Видно, самого лише скорочення кількості часових зон і скасування переходу на зимовий час виявилося для президента-модернізатора не досить. Він знайшов іще один спосіб витягнути Росію з третього світу.

Цього разу він з'явився в інтернеті не в чорній сорочечці, а в милій тенісці із триколором. Миролюбно тримаючи в руці ракетку для бадмінтону, пояснював співвітчизникам, яка це чудова гра, як вона привчає до швидких рішень і формує волю до успіху.

Не їздити ж усім нашим снайперам на тренування в Межигір'я?

Не минуло й тижня, як начальничок із тамтешнього міноборони, відповідальний за фізичний вишкіл солдатів, повідомив, що його відомство має намір закупити 10 тисяч бадмінтонних ракеток. Першими будуть ощасливлені снайпери. Хоча й іншим віськовослужбовцям дещо теж перепаде від президентських реформ. "Адже при грі в бандмінтон задіяні ті ж м'язи, що й при киданні гранат, ножів та інших предметів", — необачно розголосив чиновник частину державної таємниці.

Тепер можна не сумніватися, що й українська влада, яка з провінційною невибагливістю мавпує творчі напрацювання кремлівських модернізаторів, запровадить у нашій армії подібні реформи. На додачу до традиційної совєтської дідівщини та ще традиційнішого злодійства. Але Україна, як це відомо навіть українському президентові, — не Росія. Тож замість бадмінтону ми побачимо, скоріш за все, улюблену гру Віктора Федоровича — теніс. А можливо, у кожній військовій частині з'являться ще й мисливські будиночки. Бо ж не їздити всім нашим снайперам на тренування в Межигір'я?

Зараз ви читаєте новину «Модернізатори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути