неділя, 21 травня 2017 10:26

Жіночий джаз-бенд водив хороводи біля міськради
9

До Вінниці завітав жіночий колектив "Freedom-jazz"
Фото: Богдан Барабанов
До Вінниці завітав жіночий колектив "Freedom-jazz"
До Вінниці завітав жіночий колектив "Freedom-jazz"
До Вінниці завітав жіночий колектив "Freedom-jazz"
До Вінниці завітав жіночий колектив "Freedom-jazz"

До Вінниці на День Європи завітав відомий джаз-бенд. На сцені біля міської ради виступив український колектив "Freedom-Jazz".

Запізнившись з концертом на двадцять хвилин, дівчата змогли показати, що таке справжня пристрасть. Зі сцени пролунали запальні бразильські та кубинські мотиви в джазовій обробці. Вперше у Вінниці "Freedom jazz" виконав пісню "Bya, bya, mister liar".

"Ця пісня присвячується жінкам, яким набридло слухати брехню чоловіків. Композиція про вас, мужики", - вигукують зі сцени дівчини.

Дівчата та жінки вмить заповнили простір біля сцени і на гарячі ритми джазу почали танцювати та навіть співати, не знаючи слів.

"Просто в захваті від ансамблю та пісень. Вперше їх слухаю. Концерт сподобався мені та подружці. Більше нічого не сподобалося за день Європи", - каже 18-річна студентка Вікторія Тараненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори з трьох театрів зібралися на постановку найвідомішої англійської комедії

Окрім своїх пісень, "Freedom jazz" виконали кавер на Леді Гагу, саундтрек к фільму "Маска". Помічаю чоловіка, який пританцьовує разом з жінкою в центрі біля сцени.

"Це ми разом з дружиною танцювали, - каже 50-річний вінничанин Геннадій Мазур. - Концерт чудовий, як і сам колектив. Завели публіку. Ми слідкуємо за їх творчістю, зокрема подобається бачити їх у "вечірньому кварталі", - додає чоловік.

Щоб не змерзнути, вокалістки у фан-зоні водили хороводи разом зі слухачами, стрибали та танцювали джайв. Концерт завершився декількома виходами "на біс".

"Як на мене, концерт вийшов чудовим. Публіка нас гарно прийняла. У Вінниці ми не вперше. Минулого року виступали на джазовому фестивалі", - каже 29-річна саксафоністка "Freedom-jazz" Олена Павлова.

"Freedom-jazz" – джаз-колектив в який входить десять дівчат: група саксофонів, клавішні, ударні, бас-гітара, гітара, труба і тріо вокалісток. Колектив виник у 2008 році. В репертуарі власні пісні та кавер-композиції на англійській, українській та російській мовах. Продюсер та засновник ансамблю – український хореограф Олена Коляденко.

Зараз ви читаєте новину «Жіночий джаз-бенд водив хороводи біля міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути