Ексклюзиви
неділя, 21 травня 2017 04:12

Актори з трьох театрів зібралися на постановку найвідомішої англійської комедії
17

"Тітоньку Чарлі" зіграли у Вінниці актори з трьох театрів
Фото: Олександр Гандзій
"Тітоньку Чарлі" зіграли у Вінниці актори з трьох театрів
"Тітоньку Чарлі" зіграли у Вінниці актори з трьох театрів
"Тітоньку Чарлі" зіграли у Вінниці актори з трьох театрів
"Тітоньку Чарлі" зіграли у Вінниці актори з трьох театрів

Актори з Національного академічного театру імені Івана Франка, Дикого театру з Києва, Тернопільського театру імені Тараса Шевченка поставили у Вінниці біля літнього театру комедійну виставу "Тітонька Чарлі". Головні ролі виконали Антін Мухарський, Анатолій Гнатюк та Людмила Смородіна. Раніше п'єса побила рекорди популярності у Великій Британії та США. Її сюжет лежить в основі радянського фільму "Здравстуйте, я ваша тьотя". Про постановку у Вінниці кореспонденту Gazeta.ua розповів Анатолій Гнатюк.

"Ця вистава відома на ввесь світ. У ній є що грати і чим порадувати глядачів. Наш режисер В'ячеслав Жила ставив її дуже щиро та позитивно. Ми так і намагаємося її грати. Ролі виконують актори зібрані з різних театрів. З ними грають троє студентів, які навчаються на курсі Богдана Бенюка. Останніми роками такі збірні постановки у виконанні наших акторів почастішали. Їх кількість різко збільшилась. До війни такі спектаклі до нас часто привозили з Росії. Потім вони перелякалися і перестали сюди їздити. Залишились тільки одиниці, які поводять себе дуже по-хамськи, коли приїжджають до нас заробляти гроші. Потім за ці гроші виготовляються кулі, які вбивають наших солдат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм змонтували із відео, яке знімали військові на передовій

Я часто приїжджав у Вінницю із театром Франка. Пам'ятаю місто похмурим і неохайним. Зараз тут гарно, чисто і затишно. Проходив центральною вулицею і бачив з яким натхненням та енергією святкують. Життя продовжується і заради перемоги потрібно радіти і посміхатися. Трішки подивився виступ симфонічного оркестру і кількох гуртів. Все зроблено на європейському рівні", - каже Анатолій Гнатюк.

Виставу показали в рамках святкування Дня Європи. Перегляд відбувався на площі біля літнього театру. Під час вистави починався дощ, але глядачі не розходились, продовжували дивилися її з-під парасольок. По завершенні, фотографувалися з акторами.

20 травня у Вінниці відзначили День Європи. Ювілейний десятий сезон відкрився на центральній вулиці міста – Соборній.
Біля міської ради під відкритим небом розпочався мистецький проект "Малюємо разом".

"Ми показуємо своє відношення до свого міста, України та Європи. Ми даємо можливість не тільки малювати, але й презентувати свої творчі здібності", - каже організатор акції Володимир Козюк.

Зараз ви читаєте новину «Актори з трьох театрів зібралися на постановку найвідомішої англійської комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути