субота, 03 березня 2018 19:30

Запорізький аеропорт призупинив роботу

  У Запоріжжі при здійсненні посадки літак Міжнародних авіаліній України зійшов зі злітно-посадкової смуги. Фото: 24 канал
У Запоріжжі при здійсненні посадки літак Міжнародних авіаліній України зійшов зі злітно-посадкової смуги. Фото: 24 канал

У Запоріжжі при здійсненні посадки літак Міжнародних авіаліній України зійшов зі злітно-посадкової смуги.

У результаті інциденту ніхто з 37 пасажирів і членів екіпажа не постраждав, повідомив директор КП "Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" Віктор Бескупський.

"Літак Embraer, що виконував рейс AUI-087 "Бориспіль-Запоріжжя", при посадці на пробігу зійшов зі смуги – викотився на бічну смугу безпеки. Ніхто з тих, хто був у літаку під час інциденту не постраждав. Літак жодних пошкоджень не дістав. Якихось претензій до стану злітно-посадкової смуги екіпаж МАУ не висунув", - розповів Бескупський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода в Україні знеструмила 63 населених пункти у 8 областях

Він також додав, що сьогодні до події з літаком МАУ запорізький аеропорт без якихось інцидентів відправив 4 рейси, проте на даний момент його робота тимчасово припинена.

"Літак МАУ знаходиться у безпосередній близькості від злітно-посадкової смуги, звідки може бути відігнаний тільки з дозволу спецкомісії, якої на даний момент немає", - додав Бескупський.

Аеропорт "Бориспіль" через негоду скасував прийом рейсів з Німеччини та Єревану. З Києва не скасовано жодного рейсу, але багато літаків також вилітають із запізненням.

Зараз ви читаєте новину «Запорізький аеропорт призупинив роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути