пʼятниця, 25 вересня 2020 15:11

Вінницький ресторан назвав суші прізвищем радянського диктатора

Вінницький ресторан назвав суші прізвищем радянського диктатора
Представники Dark Side заявили, що їм погрожують "фізичною розправою". Їхню сторінку у Facebook наразі заблоковано. Фото: instagram.com/darkside_sushihub

У вінницькому суші-ресторані Darkside Sushi Hub один із ролів у меню назвали "Сталін". Після жорсткої критики страву перейменували на Dark Side.

Заклад у соцмережах виклав фото ролів із неоднозначним описом.

"Потужний, безкомпромісний, величний - і це все про рол "Сталін"! Наш авторський витвір, який не залишить тебе байдужим", — йшлося в тексті посту.

У коментарях під публікацією обурені користувачі запропонували назвати страву "ГУЛАГ", "Берія" або "Дзержинський", а краще сервірувати рол колосками недостиглої пшениці й нанести на тарілку трафарет дитячої долоньки.

Згодом заклад перепросив за свій креатив. Нібито назва не несла такого підтексту, а на увазі малася червоно-чорна кольорова гама ролів. Також представники Dark Side заявили, що їм погрожують "фізичною розправою". Їхню сторінку у Facebook наразі заблоковано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна

В одному з магазинів Рівного покупець Оксана Базовська виявила зошит українського виробника, на обкладинці якого зображено собор Василя Блаженного з Красної площі у столиці Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький ресторан назвав суші прізвищем радянського диктатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути