вівторок, 22 вересня 2020 13:53

Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна

Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна
Хоча в описі Wildberries.ua значиться, що компанія зареєстрована у Варшаві, насправді це російський проєкт. Фото: espreso.tv

21 вересня в Україні запрацював інтернет-магазин Wildberries.ua, який продає одяг із зображенням Путіна та символікою СРСР.

Wildberries - один з найбільших російських онлайн-ритейлерів. Хоча в описі Wildberries.ua значиться, що компанія зареєстрована у Варшаві. Насправді ж, це російський проєкт, його засновниця Тетяна Бакальчук, одна з найбагатших жінок РФ, - пише Ain.

У виданні зазначили, що клієнтам в Україні доступно більше 3 млн найменувань товарів, серед яких - продукція російських компаній. Клієнти інтернет-магазину зможуть отримати замовлення у 8 тис. партнерських точках видачі або ж кур'єрською доставкою. Серед партнерів інтернет-магазину служби доставки Meest та Нова пошта.

Український блогер Антон Ходза гостро відреагував на продаж футболок з президентом РФ, символікою Росії та СРСР на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зошити з московським собором продають у Рівному. В магазині кажуть: це – спадщина ЮНЕСКО

У пункті пропуску "Старокозаче" на кордоні з Молдовою в Одеській області у приватній машині українського громадянина виявили предмети з радянською та російською пропагандою. Спільна прикордонно-митна оглядова група виявила в багажнику прапори із символікою СРСР та гербом Російської Федерації, картини із символікою РФ, фотографії президента РФ Володимира Путіна, картини із зображеннями військової техніки країни-агресора, наліпки, нагороди, а також значну суму грошей в іноземній валюті.

Зараз ви читаєте новину «Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути