пʼятниця, 20 квітня 2018 11:37

"Великий чоловік, як не крути" - львівська депутатка про Гітлера

Депутатка Львівської міської ради від "ВО "Свобода" Мар'яна Батюк поширила вранці 20 квітня на своїй сторінці у Facebook привітання з днем народження Адольфа Гітлера.

"Великий чоловік, як не крути…", – написала Мар'яна Батюк і навела дві цитати основоположника нацизму Адольфа Гітлера з його книжки "Моя боротьба", - пише "То є Львів".

Автор: inlviv.in.ua
  За годину допис видалила
За годину допис видалила

Приблизно за годину після публікації депутатка видалила свій допис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народна депутатка взяла декретну відпустку на 5 місяців

Фото Адольфа Гітлера з привітанням до дня народження, яке поширила Батюк, опублікувала 27-річна Іванка Біла-Кондратьєва з Кривого Рогу. У її профілі також зазначено, що вона працює у ВО "Свобода".

28-річна вчителька історії і заступниця директора однієї з львівських шкіл з виховної роботи Мар'яна Батюк стала депутатом Львівської міськради 2015 року від партії ВО "Свобода". У ролі депутата найбільше запам'яталася інціативою вивішування червоно-чорного прапора ОУН-УПА на вежі львівської Ратуші і на флагштоку на Високому замку. Однак депутати міськради цю ініціативу не підтримали.

Директор школи, в якій працює жінка повідомив, що проведе профілактичну бесіду з нею стосовно поширеного допису.
"Я вважаю, що це неприпустимо, якщо людина пише щось, що суперечить політиці держави і певним міжнародним нормам", – сказав Василь Титар.

Ірпінський міський суд присудив 25,5 тис грн. штрафу депутату Гостомельської селищної ради, директору Культурно-оздоровчого комплексу Наталії Черінській за хабар від підприємця.

Зараз ви читаєте новину «"Великий чоловік, як не крути" - львівська депутатка про Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути