середа, 25 січня 2017 18:14

У мережу виклали відео як брат мера побив людей

У мережу виклали відео як брат мера побив людей

Брат мера Христинівки Василь Наконечний влаштував бійку у караоке-барі "Йо-Майо". Працівники викликали поліцію. Допомогти брату приїхав мер.

Повідомляє "Вечірня Умань".

"Вася зі своїми друзями прийшли в бар близько сьомої вечора, коли там ще нікого не було. Вони почали чіплятися до ді-джея, обзивали його мордою, погрожували барменші та тягали за волосся власницю закладу. Та коли з уст Василя пролунало "Я тут всіх повбиваю", я не витримав і викликав поліцію", - розповідає очевидець подій Дмитро Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-регіонал на "Land-Cruiser" травмував сина мера

Поліція на місце подій прибула за 5 хвилин. За словами старшого лейтенанта христинівської поліції Сергія Шумка, вся агресія перекинулась на них.

"Після того, як Василь вдарив мене в груди, ми виклинали підмогу. Слідом за патрульними приїхав і мер міста. Микола Наконечний, не розібравшись в ситуації, почав обзивати поліцію хабарниками. Стверджував, що його брат чесний громадянин якого ми безпідставно затримуємо", – розповідає Сергій Шумко.

Суперечка між поліцією, молодиками і мером міста продовжились у відділку. Міський голова Микола Наконечний обізвав та вдарив поліцейського.

"Микола Наконечний обізвав мене мраззю, плюнув в обличчя та вдарив потилицю. Подальший розвиток конфлікту попередив начальник поліції та інші працівники, що знаходились в кабінеті", – зазначає Шумко.

Микола Наконечний говорить, що працівника поліції він не обзивав і не бив. З приводу конфліктної ситуації з братом коментарів не дає поки триває слідство.

Як повідомили в прес-центрі уманської поліції, за фактом відкрили 2 кримінальних провадження - опір правоохоронним органам та погроза або насильство щодо працівника поліції. Всі підозрювані написали розписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали відео як брат мера побив людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі