вівторок, 07 травня 2019 13:42

У черкаській колонії голодують ув'язнені

У черкаській колонії голодують ув'язнені
3 травня в колонії № 62 після того, як 28 квітня засуджені напали на чотирьох співробітників установи, ввели режим особливих умов. Він передбачає відміну побачень із засудженими та посилені заходи безпеки Фото: chmr.gov.ua

Сьогодні у Черкаській виправній колонії №62 засуджені почали голодувати.

Як повідомив виконувач обов'язків начальника установи Сергій Горбенко,12 родичів засуджених четверту добу чергують біля колонії. Кажуть, хвилюються за життя рідних, які голодують на знак протесту застосування до них фізичної сили, розповідає "Суспільне: Черкаси".

В адміністрації закладу факти насилля спростовують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кількість ув'язнених довічно в Україні

3 травня в колонії № 62, після того, як 28 квітня засуджені напали на чотирьох співробітників установи, ввели режим особливих умов. Він передбачає відміну побачень із засудженими та посилені заходи безпеки.

Унаслідок бунту ув'язнених у Черкаській виправній колонії №62 постраждали кілька охоронців. Один із них перебуває у важкому стані.

Інцидент стався під час вечірньої перевірки засуджених. Близько 30 ув'язнених "проявили групову непокору законним вимогам адміністрації, здійснили напад та завдали працівникам установи тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості". Про це повідомляє Адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України.

Після бунту в колонії запровадили режим особливих умов, під час якого, зокрема, тимчасово скасовані побачення.

Зараз ви читаєте новину «У черкаській колонії голодують ув'язнені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути