субота, 25 січня 2020 09:49

Сухо і сонячно: синоптики потішили погодою на вихідні

Сухо і сонячно: синоптики потішили погодою на вихідні
intuitcia Погода на 25 січня: стихне вітер і буде хмарно з проясненням

У суботу, 25 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями.

У південних і західних областях - мінлива хмарність.

У північних і східних частинах країни прогнозується невеликий сніг з дощем, можливе посилення вітру від 9 до 15 м/с, передає facenews.

На заході України температура повітря складе +3 ... + 6 ° С. У північних і центральних областях температура повітря складе +2 ... + 3 ° С.

"У неділю наш європейський антициклон дасть щигля північному циклону, в Україні переважатиме суха погода, навіть із сонцем. Хіба що в Карпатах пройде сніг та мокрий сніг.
25-го січня на Півночі та Сході ще втримається поривчастий, до сильного, західний вітер. Температура повітря у нічні години від 2 тепла до 4 морозу, вдень 25-го січня +2+6 градусів, 26-го січня +3+9 градусів. У Києві в суботу буде хмарно та ще вітряно, у неділю світитиме сонечко і стихне вітер. Заплануйте погуляти в неділю, буде хороший день", - пише у Facebook синоптик Наталія Діденко.

Температура повітря у столиці вночі близько нуля, 25-го січня +2 градуси, 26-го січня +4, +5 градусів.

З понеділка в Україні скрізь потепліє на 2-4 градуси, опади підійдуть 29-го січня, у середу, отже, метеопатам приготуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насуваються похолодання, сніг та ожеледиця

У східній частині стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +2 ... + 4 ° С. На півдні країни вночі прогнозується -2 ... 0 ° С, вдень повітря прогріється до +4 ... + 8 ° С.

24 січня Україна опинилася між потужною північною циклічністю та не менш масштабним антициклоном, який охоплює практично всю континентальну Європу.

У більшості областей переважає суха погода, лише на Житомирщині, Київщині затягне хмарами, а на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині є ймовірність невеликого дощу або мокрого снігу. Вітер поступово вгамується, із сильного перейде в помірний.

Зараз ви читаєте новину «Сухо і сонячно: синоптики потішили погодою на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути