субота, 13 травня 2017 04:12

Стало відомо, скільки коштує заночувати в Палаці Потоцьких

Автор: ukrinform
  Будівля палацу Потоцьких, де буде проходити фестиваль
Будівля палацу Потоцьких, де буде проходити фестиваль

На оперний фестиваль у Тульчині здаватимуть намети, які встановлять на території пам'ятки архітектури палацу Потоцьких. Таке житло придумали організатори, через брак готельних номерів та відсутній сервіс подобової здачі квартир. Тримісна палатка буде коштувати 75 гривень. Про це розповідає організатор турклубу "Бідняжки" Вікторія Герасимчук.

В Тулчині 5 готелів. Сервісу по здачі квартир немає. Майже усі номери в готелях, які коштують від 300 до 500 гривень забронювали.

"Наш турклуб пропонує за 220 гривень комфортно добратися до Тульчина. В цю ціну входить проїзд, обід, музичний супровід під час обіду та екскурсійний супровід по всій програмі подорожі. За окрему плату ми пропонуємо на ніч орендувати палатку. Організатори виділили для нас територію, де розмістимо більше ніж 50 наметів. В кожному вміститься до трьох людей. Щодня купляють квитки. Вже продали 18 штук. Залишилося близько 30. До початку фестивалю плануємо запустити декілька трансферів", - каже Вікторія Герасимчук.

На території наметової зони буде освітлення та охорона. Вхід здійснюватиметься за браслетами резидентів містечка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестиваль під відкритим небом з'їдуться світові оперні співаки

У Тульчині, Вінницької області 4-5 червня відбудеться опен-еір фестиваль "Operafest Tulchyn". На ньому з'їдуться співаки та диригенти з усієї Європи, а також з США. Очікується прийняти 5000 тисяч. Організатори готують наметове містечко. Власники готелів кажуть, що номери заброньовані.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, скільки коштує заночувати в Палаці Потоцьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути