понеділок, 03 вересня 2018 13:02

Скільки уманчани зароблять на оренді квартир в єврейський Новий рік

Скільки уманчани зароблять на оренді квартир в єврейський Новий рік
Ціни на оренду житла в Умані стрімко зросли через свято єврейського Нового року. Фото: elektraua.info

Ціни на оренду житла в Умані стрімко зросли через свято єврейського Нового року Рош-га-Шана, яке відбудеться 9-11 вересня.

Популярною є оренда апартаментів з ліжко-місцями на 8-10 людей. Квартира на весь період святкування біля могили Нахмана коштуватиме одній людині $250 (понад 7 тис. грн). Авторка оголошення розповіла, що вже скоро приїде 7 хасидів, які мають заплатити разом $1800 (50 840 грн), пише УНН.

За апартаменти на 9 осіб, з можливістю супроводу з аеропорту та назад, власник просить $2 тис (56 490 грн), тобто $220 (6 200 грн) з однієї особи.

Оренда апартаментів за 800 м від могили Нахмана, з 8 двоярусними ліжками строком на дві ночі коштуватиме $1500 (42 360 грн). За словами автора оголошення, в апартаментах є дві спальні, кухня, ванна кімната та доступ до інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль відкрив в Україні "святкове" консульство

У місті ціни на 1-2-кімнатні квартири подобово починаються від 400 грн. Двомісний номер у найближчому готелі обійдеться хасидам-паломникам у 5 тис. грн за ніч.

Тисячі євреїв-паломників з усього світу щорічно прямують до України, аби відсвяткувати Новий рік та помолитися на могилі єврейського мудреця Раббі Нахмана.

Минулого року понад 30 тис. хасидів із 14 країн світу приїхали святкувати Юдейський 5778-й Новий рік в Умань на Черкащині. Він припав на 20 вересня. Паломники відзначали свято майже 10 днів.

Зараз ви читаєте новину «Скільки уманчани зароблять на оренді квартир в єврейський Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути