неділя, 03 грудня 2017 04:35

З'явилися подробиці смерті студентки після серії самогубств хлопців

Автор: entrepreneur
  Вінницька область: стали відомі подробиці смерті студентки після серії самогубств хлопців
Вінницька область: стали відомі подробиці смерті студентки після серії самогубств хлопців

22-річну Віту Воловикову із села Мончин Погребищенського району, що на Вінниччині, могли довести до самогубства. Жінка повісилась після сварки з чоловіком Сергієм Бурлакою.

Такої думки її односельці. Місцеві не пов'язують її смерть із серією самогубств, які прокотилися протягом місяця у місті Погребище.

"Напередодні трагедії Віта дуже сварилася із чоловіком. Жили у його будинку в Погребищах. В той вечір вона викликала таксі аби переїхати до матері. Коли доїжджала додому, її чоловік по телефону переконав повернутися. Наказала таксисту їхати назад", - говорить місцева жителька Людмила. Прізвище відмовляється називати.

Вранці чоловік поїхав на роботу, а жінка передзвонила матері і попросила приїхати забрати її речі.

"Через сльози говорить, що всі свої речі спакувала. Дуже жалілась на свекруху. Мовляв, вона якось знеславить Віту та її маму на весь район. Мати з старшою дочкою миттєво зібралась і поїхала за нею", - продовжує Людмила. – Але вони не встигли. Віту знайшли в гаражі неживою. Висіла на мотузці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблу дівчину шукали два тижні

Жінка закінчувала магістратуру у Вінницькому педуніверситеті. Мала стати вчителем історії. Восени дізналася, що вагітна. Але через певний час плід завмер.

"У грудні повинна була отримати диплом та йти до нас на роботу. Поки з вересня вела групу продовженого дня у 3 класі. Її діти обожнювали. Вона дуже гарно співала", - каже директор Погребищенської школи №1 Тетяна Носова.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі з поміткою "самогубство". Слідчі чекають результатів судмедекспертизи.

"Нема підстав говорити, що це було вбивство. Насильницьких слідів на тілі не виявили. Додатково слідчі будуть перевіряти чи не доводили жінку до самогубства", - говорить керівник прес-центру Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

У місті Погребище повісилися троє хлопців — 17-річний Владислав Митропольський, 19-річні Юрій Мельник і Вадим Протопіш.

Останній був рідним племінником Сергія Бурлаки. За хлопцем справили сороковини за 6 днів до самогубства Віти Воловикової.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці смерті студентки після серії самогубств хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути