пʼятниця, 26 травня 2017 20:32

Порошенко назвав реставрацію Потьомкінських сходів в Одесі їх другим народженням

Порошенко назвав реставрацію Потьомкінських сходів в Одесі їх другим народженням

Знамениті Потьомкінські сходи в Одесі відкрили після реставрації. В урочистому заході взяли участь Президент України Петро Порошенко, мер Одеси Геннадій Труханов, голова Одеської області Максим Степанов.

Виступаючи з трибуни, Президент зазначив, що завдяки реформам в країні, зокрема , децентралізації влади, стало можливим виділяти більші обсяги фінансування на будівництво та реконструкцю соціально значущих об'єктів.

"Приємно бачити друге народження одеської перлини — знаменитих Потьомкінських сходів. Це візитна картка не тільки Одеси, але і всього півдня України. Вона відома у всій Європі і в усьому світі. Попередня реконструкція проводилася аж у 1933 році", - сказав Порошенко.

"Важко перелічити все, що було зроблено в Одесі за цей період. Можу сказати одне: на сьогоднішній день саме реформи в нашій країні лягли в основу всіх перетворень у місті. Оскільки багато важливих для одеситів об'єкти ми зробили за гроші міського бюджету. Яскравим прикладом є Потьомкінські сходи", - підкреслив Труханов.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко назвав реставрацію Потьомкінських сходів в Одесі їх другим народженням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути