понеділок, 25 лютого 2019 14:10

Поховали загиблого, якому відірвало голову в ДТП під Полтавою

Поховали загиблого, якому відірвало голову в ДТП під Полтавою
22 лютого поховали 47-річного Ігоря Кучерова, який загинув у ДТП, що сталося напередодні у Розсошенцях під Полтавою біля зупинки "Геофізика".Фото: надане Аліною Нірченко

22 лютого поховали 47-річного Ігоря Кучерова. Він загинув у ДТП, що сталася напередодні в Розсошенцях під Полтавою біля зупинки "Геофізика". Водій зник із місця трагедії. Поліція його не знайшла.

Про це Gazeta.ua повідомила Аліна Нірченко, дочка загиблого.
Прощалися із Ігорем Кучеровим у Полтаві біля обласного моргу о 10:30. Прийшли його колеги, знайомі та друзі.

"Як побачила тіло в морзі — жахнулася. Словами того не передати. У тата від удару автівки відлетіла голова. Була надірвана права нога. Добре, що цього не бачили інші люди. Ховали в закритій труні", - сказала Аліна Нірченко.

Поховали на цвинтарі в селі Шкурупіївка поряд із містом Решетилівка.

"У Решетилівці живу вже 10 років. Тому вирішила, щоб могила тата була неподалік. На похороні було до 20 людей. Це родичі та наші із чоловіком Миколою друзі. Відспівував місцевий священник Володимир. Обід справили в ритуальній столовій Соляників", - додала Аліна.

За фахом Ігор Кучеров був будівельником. У вільний час любив читати газети та дивитися новини по телебаченню. Був у курсі всіх політичних подій.

"Тато завжди мав при собі окуляри. Погано бачив. Постійно жартували один із одного. Мав веселу вдачу. Часто приїжджав до мене на службовому авто. Допомагав скупити до школи доньку Вікторію. Придбав їй рюкзак, шкільну форму, канцелярські приладдя. Мені на день народження подарував сукню. Святкували тоді разом. Був мені другом і порадником. Зідзвонювалися кілька разів на день", - розповіла Нірченко.

За словами доньки, у трагедії винний коричневий "Нісан". Про це їй розповіли люди.

"Дзвонила слідчому. Кажуть, розслідування триває. Опрацьовують показання свідків. Проте не можу повірити, що ніхто не бачив. На цій трасі завжди жвавий рух авто і велике скупчення людей. Подейкують, що із другого боку траси є камера відеоспостереження. Але у слідстві поки що тиша", — говорить донька загиблого. — Хочу, щоб знайшли винних у його смерті. Вони мають понести покарання за такий злочин. Відібрали в тата життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька загиблого в смертельній ДТП розказала подробиці

У чоловіка лишилася дружина 42-річна Тетяна Кучерова та дочка 25-річна Аліна Нірченко, двоє внучок - 6-річна Вікторія та Яна, 2 роки.

20 лютого близько 18:20 у селі Розсошенці під Полтавою біля зупинки "Геофізика" сталася ДТП. Водій автомобіля збив пішохода, який від отриманих травм помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «Поховали загиблого, якому відірвало голову в ДТП під Полтавою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути