Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 14:20

Під Полтавою водії перекрили дорогу - вона аварійна

Під Полтавою водії перекрили дорогу - вона аварійна
Під Полтавою водії перекрили дорогу - вона аварійна. Фото: Facebook

20 травня під Полтавою на ділянці траси Полтава - Суми водії перекрили одну смугу руху. Аргументували тим, що дорога аварійна.

Про це "Газеті" повідомив учасник заходу депутат Полтавської міськради Юліан Матвійчук.

"Досі немає розуміння, кому належить ця ділянка дороги. За одними документами - це Полтава, за адресою Зіньківська 3, за іншими документами - це область, адже ділянка розташована за знаком "Полтава"", - розповів Матвійчук.

Через таку юридичну тяганину незрозуміло, хто має цю дорогу ремонтувати. Ситуація ускладнюється вантажівками, що розбивають трасу ще сильніше.

"Систематично їздять вантажівки, здається, з перегрузом. Возять пісок із кар'єру. Належать компанії "Онур", яка займається ремонтом доріг. Ми разом з поліцією зупинили 3 вантажівки. При перевірці їхніх документів, виявилося, що, крім імені водія, нічого там не вказано. Повсюди прочерки. Вагу вантажу не вказано, що везуть - не написано. Крім того, були порушені норми перевезення сипучого вантажу. На причепі не було тенту. Документів на реєстрацію автомобілів у водіїв не було", - продовжує депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінрегіон хоче, щоб українці розвертались по-новому

Поліція склала адміністративні протоколи з приводу поганого дорожнього покриття та відсутності відповідної документації у водіїв.

"Надалі як депутат Полтавської міської ради домагатимуся виділення фінансування на ремонт цієї ділянки дороги та триматиму ситуацію на контролі", - підсумував Юліан Матвійчук.


16 травня відбулася позачергова сесія Полтавської міської ради. Тривала цілий день, але єдиним прийнятим рішенням було перенести засідання на 20 травня.

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою водії перекрили дорогу - вона аварійна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути