пʼятниця, 28 липня 2017 17:01

"Олігархічним династіям стоп" - магазин Roshen обклеїли листівками
4

Фото: Павло Паламарчук

Вранці 28-го липня активісти ГО "Рабів до раю не пускають" обклеїли вітрину фірмового магазину Roshen у Львові. Акція, у якій взяли участь 10 активістів, відбулася у центрі міста. Про це повідомляє Zaxid.net.

Roshen обклеїли листівками з гаслами "Диктаторській країні – НІ", "Петро, не будь Чаушеску", "Олігархічним династіям стоп". Також активісти залишили на тротуарі напис "Срав пес на БПП".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Петро" - захисники Саакашвілі проривались під вікна Порошенка

"Ми не віримо, що президент не має впливу на уряд країни. Ми проти свавілля і диктатури влади", - сказав організатор акції Іван Спринський.

Чоловік додав, що організація готова понести відповідальність за пошкодження власності магазину. Водночас, Спринський не конкретизував претензії до влади.

Охоронці магазину не перешкоджали членам ГО під час проведення акції. Після дійства патрульні запросили організаторів до відділу поліції, щоб взяти пояснення.

27 липня в Києві відбулася хресна хода УПЦ МП, присвячена дню пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира та Дню хрещення Русі. Через заходи рух у центрі столиці обмежений, зафіксовані великі затори. Деякі дороги у центрі міста перекрили для автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «"Олігархічним династіям стоп" - магазин Roshen обклеїли листівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути