вівторок, 03 вересня 2019 13:52

Нетвереза дружина-зрадниця і голодна дитина — колишній боєць втратив родину після повернення

Нетвереза дружина-зрадниця і голодна дитина — колишній боєць втратив родину після повернення
Чоловык знайшов нетверезу дружину Фото:bigpicture.ru

Жителька Ватажкового на Полтавщині Олена Жолобова, доки чоловік Олександр перебував у АТО, зраджувала його. Постійно випивала й не дивилася за 7-річною донькою. Через це чоловік хоче позбавити її батьківських прав.

Журналіст поспілкувався із колишнім атовцем про його родину.

Олександр Жолобов з літа 2018 по літо 2019 року перебував у Авдіївці. Додому повернувся у червні. Службу покинув, бо сусідка розповіла, що коїться за його відсутності.

"Дружина почала зраджувати. Наскільки знаю, він наркоман, а в неї знайшли цироз печінки. Моя 7-річна Настя жила весь час із ними. Голодувала, спала на полу, на самому матраці. Добре, хоч не били. Але і то було питання часу, "— розповів чоловік.

За словами Олександра, на початку року співмешканець дружини напав на Олену і підрізав її. Та потрапила в лікарню, де діагностували цироз печінки. Хвороба не зупинила жінку, яка досі пиячить.

Після повернення чоловік подав на розлучення, переїхав у Полтаву та забрав із собою доньку. Проте мати не віддала речі та документи дитини. Олександр добивається, аби Анастасія законно проживала з ним. Для цього хоче забрати документи дитини із хати. Звертався поки що лише в сільраду. Там відмовляються допомагати.

"Ми нічим не можемо допомогти, це протизаконно. Порадили звернутися до суду, на цьому все", — прокоментував голова Заворсклянської ОТГ В'ячеслав Сологор.

Про співмешканця Олени кажуть, що має довідку про наявність психіатричних розладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік на возі викрав і зґвалтував неповнолітню

Віктор Малий, затриманий після озброєного нападу на охоронця полтавського кафе "Ботанік", виявився колишнім лікарем-ревматологом, любителем собак і бійок.

Зараз ви читаєте новину «Нетвереза дружина-зрадниця і голодна дитина — колишній боєць втратив родину після повернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути