середа, 27 січня 2016 16:34

На Черкащині чоловік віддав борг викраденим зерном

На Черкащині чоловік віддав борг викраденим зерном

Чоловік обікрав сарай родичів, щоб розрахуватися з боргами і купити горілки. Вночі виніс 50 кілограмів соняшникового насіння та майже двісті кілограмів пшениці та кукурудзи. Йому загрожує до шести років ув'язнення.

Це сталося в одному із сіл Шполянського району Черкаської області.

"До поліції звернулись двоє жителів одного із сіл району та повідомили про крадіжки. У одного потерпілого зловмисник з сараю викрав 50 кілограм насіння соняшника, а у іншого – по 90 кілограм зерна пшениці та кукурудзи.

Правоохоронці оглянули місце злочину і по залишеним на снігу слідам знайшли підозрюваного. Ним виявився 38-річний кум потерпілих. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Він зізнався, що вирішив обікрасти своїх кумів, бо потрібні були кошти на оковиту. Сараї в потерпілих були не зачиненими. Він вночі виніс зерно та насіння. Відразу сплатив свої борги тим же зерном. Залишок продав за 40 гривень та півтора літри горілки", – повідомляють на сайті ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Викрадене повернули потерпілим. Затриманий був раніше судимий. За фактом відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік віддав борг викраденим зерном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути