середа, 06 березня 2019 16:15

Мешканці мікрорайону упіймали злодія-рецидивіста — розповіли подробиці

Мешканці мікрорайону упіймали злодія-рецидивіста — розповіли подробиці
Полтавці самостійно затримали крадія. Фото: facebook

Учора ввечері в мікрорайоні Садовий на околиці Полтави, чоловік розбив скло в авто, викрав реєстратор і почав утікати. Менш як за годину його наздогнали місцеві і віддали правоохоронцям.

Подробиці події журналісту Gazeta.ua розповів знайомий власника авто, який живе в тому ж районі.

Авто було припарковане у дворі багатоповерхівки на вул. Перспективній, 6. Постраждав Volkswagen Golf V. Люди кажуть, що подібний випадок у них вперше.

"Біля під'їзду стояли наші хлопці й почули, що розбилося скло. Крикнули: "Стій! Стріляти буду". Невідомий почав утікати. Куди саме побіг — не побачили. Тому сіли в авто й поїхали його шукати. Знайшли біля заправки "Автотранс" навпроти пивзаводу. Затримали і привезли до будинку. На той час там вже була поліція", - розповів місцевий Андрій. Початок події чоловік спостерігав із вікна своєї квартири. У той час спілкувався по телефону.

Виявилося, злодій раніше судимий: пограбував квартиру і в Києві викрав із багажника авто бензопилу. Звільнився півроку тому. Коли його упіймали, намагався розжалобити.

"Розповідав нам, що в нього складна життєва ситуація, кредити, дружина, діти... Я запитав, як звати дружину — відповів. На таке ж питання щодо дитини - задумався. Живе в селі Яківці. А коли зрозумів, що його взяли - почав казати, що йому не ту статтю пишуть", - сказав Андрій.

За його словами, документів у чоловіка не було. Правоохоронці кажуть, що вони втрачені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні наречені порізали таксиста й викрали його авто

"У райвідділі сказали, що на його адресу прийде повістка на суд. Якщо не з'явиться перший і другий раз, на третє засідання приведуть у кайданках", - пояснив Андрій. Зазначив, що відеореєстратор зараз коштує близько 1,5 тис. грн. Нове скло - 2-2,5 тис. із установкою та тонуванням.

Місцеві говорять, що злодій мав невелику сумку через плече. Коли його наздогнали — був без неї. Місцеві вважають, що там могли бути наркотики і чоловік розкладав їх по району.

Близько 8-ї ранку 28 лютого з підприємства у селі Щербані Полтавського району, що займається вантажними перевезеннями, 35-річний полтавець викрав фуру. В обідню годину злочинця затримали під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці мікрорайону упіймали злодія-рецидивіста — розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути