субота, 18 березня 2017 22:18

Дизайнери, лікарі, журналісти, актриси – обирають жінку року
11

 Раїса Панасюк - голова громадської організації «Гармонія», керівник Вінницького міського реабілітаційного центру молоді з фізичними обмеженнями «Гармонія», урядова уповноважена з питань прав людей з інвалідністю
Фото: Блоги - I.UA
 Тетяна Редько - депутат Вінницької обласної ради 7 скликання, перший заступник головного редактора редакції газети «33 канал»
Світлана Бусілкова - головний редактор філії ПАТ НТКУ «Вінницька регіональна дирекція «Вінтера»
Наталя Лазаренко - кандидат педагогічних наук, доцент, ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського
Світлана Теренчук – дизайнер одягу, засновник дизайн-студії «Svitlana Terenchuk», організатор найдовшого подіуму в Україні «Модний подіум через усе місто», за що внесена до Книги рекордів України

Триває відбір номінанток конкурсу "Жінка Вінниччини". Голосування відбувається на сайті організаторів. Під час нагородження переможців відбудеться благодійний концерт, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Конкурс проводимо вперше. До того були традиційні благодійні акції. Ми трохи відходимо від їх формату. Додаємо жіночності. Вважаю, що всі кого нам подали вже є переможцями, бо їх діяльність для когось важлива. Приймали заявки в електронному вигляді. Хтось приносив свої заяви до офісу. Ніяких вікових обмежень не було. Головне – щоб особа належала до однієї з одинадцяти категорій. Подавали друзі, колеги, громадські організації. Ми не очікували на таку активність людей і були навіть трохи не готовими. В наступному році всі організаційні заминки врахуємо. Ми побачили, що це потрібне дійство і будемо його розвивати", - розповіла співорганізатор конкурсу Людмила Станіславенко.

На церемонію нагородження будуть продавати квитки. Всі кошти передадуть на лікування хлопчика та дівчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили імена усіх учасників Євробачення-2017

Категорії за якими будуть нагороджувати жінок: політична діяльність, громадська діяльність, бізнес, культура, освіта, наука, спорт, медицина, fashion, медіа, краса та здоров'я.

Інтернет голосування відбувається у 2 етапи. Протягом 15-25 березня - визначаться 3 номінантки у кожній категорії. 25 березня – 2 квітня - фінальне голосування. Церемонія нагородження конкурсі "Жінка Вінниці 2016" відбудеться 3 квітня.

5 березня в театрі ім. Садовського провели ювілейний - 20 конкурс краси "Міс Вінниця". Переможницею стала 20-річна Аліна Шамалюк. Вона є донькою мера міста Калинівка Анатолія Шамалюка.

Організатори підготували насичену та видовищну програму. Розпочався захід лазерним шоу. Між виходами дівчат у хутрі, купальниках та дизайнерських сукнях, гостей розважали зірки телевізійних шоу та вокалісти: гурт "Водограй", Оксана Славна, запальні та драйвові "The hypnotunez", переможець шоу "Феномен" - Артем Тихевич.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери, лікарі, журналісти, актриси – обирають жінку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути