пʼятниця, 22 лютого 2019 14:11

Цього разу до Єгипту: з аеропорту "Полтава" запланували перший виліт у березні

Цього разу до Єгипту: з аеропорту "Полтава" запланували перший виліт у березні
26 березня цього року стартує перший рейс з Полтави в Шарм-ель-Шейх. Фото:gazeta.ua

26 березня цього року стартує перший рейс з Полтави в Шарм-ель-Шейх, а 2 травня — в Анталію.
Про це повідомляє poltava.to

"Ще рік тому ми не могли собі цього дозволити, але вже зараз виходимо на новий рівень розвитку повітряних перевезень. Один із найсолідніших туроператорів України, компанія "Join UP", запропонував нам нову програму авіаперевезень. І відтепер ми спільно працюватимемо в цьому напрямку", - сказав Андрій Пісоцький, перший заступник голови Полтавської ОДА.

До початку червня літаки з Полтави в Шарм-ель-Шейх та в Анталію відправлятимуться раз на тиждень. Зокрема, в Єгипет — по вівторках і четвергах.

"На початку літа кількість рейсів в обох напрямках збільшиться удвічі. Пасажири подорожуватимуть на нових літаках Boeing 737. Це сучасні, комфортні машини, які вміщають щонайменше по 139 пасажирів. Рейси будуть регулярні, без запізнень. Впевнений, що туристи будуть задоволені сервісом", — повідомив Дмитро Сєроухов, генеральний директор компанії "Join UP". І додав, що продаж квитків відкрито на їхньому сайті. Зараз вже продано понад половину квитків на перший рейс.
За словами виконувача обов'язків генерального директора "Аеропорт-Полтава" Володимира Окари, аеропорт повністю готовий до здійснення польотів у Туреччину та Єгипет в осінньо-літній та весняний періоди.

"Уже все облаштовано для безпеки та комфорту пасажирів. Підготовлені злітна смуга, перон, термінал. З весни розпочнемо підготовку до роботи в зимовий період. Для цього нам необхідно закупити спеціальну машину, деайсер, яка забезпечуватиме безпеку пасажирів взимку. Вже зараз ми готові приймати Boeing з Туреччини, Єгипту та українських міст раз на день", — зазначив Володимир Окара.

Нині працюють над рейсами з Полтави до Львова та Одеси.

"Шукаємо авіаперевізника, який співпрацюватиме з нами у цій сфері. Але велике значення має бажання і готовність самих пасажирів користуватися послугами аеропорту. Що більший буде попит, то більше буде пропозицій і можливостей відкривати нові напрямки", - додав Андрій Пісоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аеропорт прийняв пасажирів вперше за 30 років

Міжнародний аеропорт "Полтава" розташований за 7 км від обласного центру і за 1 км від села Івашки Полтавського району.

Будівлю і злітне поле міжнародного аеропорту "Полтава" повністю відремонтували після 20-річної паузи. Це найстарiший аеропорт України.

Зараз ви читаєте новину «Цього разу до Єгипту: з аеропорту "Полтава" запланували перший виліт у березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути