понеділок, 10 квітня 2017 19:30

Активісти обсипали цукром будинок мера
14

Активісти обсипали цукром будинок мера
Фото: Денис Скриль
Активісти обсипали цукром будинок мера

Активісти завітали до приватного будинку мера Полтави Олександра Мамая. Вимагали вийти до них і почути вимоги щодо мораторію на МАФи і скликання позачергової сесії. Ніхто до мітингувальників не вийшов.

"Хочемо скликати позачергову сесію міськради. Для цього нам потрібен міський голова. Але він не приходить на роботу, немає його і вдома. Ховається від громади. Три дні блокували міську раду, але розумію, що це не вихід. Завтра діяльність її буде відновлена, але ми не підемо і будемо чекати в сесійному залі на міського голову", - сказав Олександр Шамота, депутат Полтавської міської ради.

На кінець мітингу біля будинку мера розсипали три пакета цукру. Бо під час виборів міський голова роздавав городянам продуктові набори від своєї партії "Совість України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Полтави не збирається виконувати вимоги мітингувальників.

5 квітня під час протесту проти забудови прохідної арки на вул. Соборності, 27 відбулась масові бійка. Двох активістів доставили до реанімації із ножовими пораненнями. На них напали тітушки із Кременчука. Активісти вимагають покарати злочинців і заборонити будувати кіоски в Полтаві. Мамай жодного разу до людей не вийшов.

Зараз ви читаєте новину «Активісти обсипали цукром будинок мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути