пʼятниця, 05 квітня 2019 17:36

Розповіли, куди витратять 6 млн грн із бюджету Щербанівської ОТГ

Розповіли, куди витратять 6 млн грн із бюджету Щербанівської ОТГ
На сесії Щербанівської сільради 4 квітня розділили 6 млн 64 тис. грн із бюджету. Фото: pravda.if

Учора, 4 квітня, на позачерговій сесії Щербанівської сільради розподілили 6 млн 64 тис. грн залишків із минулорічного бюджету на 2019-й.

Доповідала про внесення змін до бюджету заступник голови Щербанівської ОТГ Тетяна Подзорова.

Із залишкових коштів 150 тис. грн спрямували на благоустрій - 100 тис. на поточний ремонт аварійних під'їздів багатоповерхівок у селах Гора і Щербані, ще 50 тис. грн - на обрізування дерев.

На поточний ремонт доріг на території ОТГ витратять 1 млн грн. 750 тис. грн підуть на ремонт тротуару на вул. Геннадія Біліченка. Тротуар на вул. Геологічній обійдеться у 30 тис. грн. 718 тис. грн витратять на капітальний ремонт тротуарів на вул. Кременчуцькій.

На розробку проекту капітального ремонту вул. Щербанівський шлях виділять 31 776 грн. На проект реконструкції каналізації у селі Щербані планують витратити 45 тис. грн.

Також пошиють 10 комплектів футбольної форми для дітей, які займаються у спортивному комплексі "Розсошенці". З бюджету виділять на це 3600 грн.

На виготовлення топографічної геодезичної основи у село Нижні Млини спрямують 34 744,07 грн.

Чимала сума піде на ремонт і заробітну плату комунальних підприємств.

КП "Струмок" - 60 тис. грн на ремонт безбаштовоїї системи води. КП "Комунальник" просило 116 060 грн на вивіз гілля, сміття і придбання талонів у КАТП 1628.

"КП "Водограй" просило 3 мільйони на заробітну плату. Вирішили сплатити поквартально. На півроку в них є що виплачувати . Тож поки що надамо 1 416 616 гривень. Із них заробітна плата - 1 661 000 гривень і 254 тисяч - податки на заробітну плату", - розповіла Подзорова.

На ЖЕК "Розсошенці" виділили 200 тис. грн. Із них 45 тис. грн підуть на проект реконструкції газопостачання на вул. Геофізична, 7, робитимуть індивідуальне опалення.

На 26500 грн для дружини "Орлан", яка розмістилася на території Розсошенської гімназії, докуплять спальні мішки, футболки та інші речі для участі в обласних змаганнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував обласний конкурс розвитку територіальних громад

За програмою "Першокласник" виділяють кошти на обладнання перших класів у Розсошенській гімназії. На це треба 599 тис. грн. Гроші підуть на парти, комп'ютери, шкільні дошки, стільці тощо.

"Інші школи відносяться до відділу освіти, на програму "Першокласник" піде 787 тисяч гривень. Сюди входять Горянська школа, Щербанівська і Тростянецька", - пояснює заступник голови ОТГ.

Також із бюджету виділять 50 тис. грн на придбання матеріалів для утеплення дитячого садка "Зірочка". Ремонт робитимуть батьки вихованців власними силами.

Наприкінці квітня школярі та студенти із Щербанівської ОТГ поїдуть на чемпіонат України з водного туризму в Івано-Франківськ. На оплату транспорту виділили 15 тис. грн.

Зміни у бюджеті депутати затвердили одноголосно.

4 березня відбулась позачергова сесія Щербанівської сільської ради в актовій залі місцевої школи.

Розпочалася о 14-й. Із 26 депутатів прийшли 19. Розглянули 6 питань.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, куди витратять 6 млн грн із бюджету Щербанівської ОТГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають