Ексклюзиви
середа, 08 травня 2019 12:05

Проїзд у маршрутках збільшили до 6 гривень

Проїзд у маршрутках збільшили до 6 гривень
З 11 травня вартість проїзду у Білій Церкві підвищать до 6 грн. Фото: khersonline.net

На позачерговому засіданні виконкому Білоцерківської міської ради депутати затвердили тариф на проїзд у маршрутних автобусах - 6 гривень. Рішення вступить у силу 11 травня.

"Тимчасово, на період зупинення дії рішення виконавчого комітету №10, як перехідний, тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у розмірі 6 грн" - зазначили на сайті міської ради. Нагадаємо, що в січні 2019 року депутатський корпус ухвалив рішення №10 про підняття тарифу до 7 грн, яке мало діяти до 31 грудня 2019 року.

Великий зал міської ради під час засідання заповнили жителі міста, депутати, активісти, представники всіх перевізників, ГО "Біла Церква разом" та Громадської ради.

Міська влада прийняла тільки 2 пункти експертного висновку з 22 поданих рекомендацій. Один із них розробити і затвердити Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту у Білій Церкві. Друге - про підвищення проїзду у тролейбусах. Цитуємо: "п. 22 - рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року №11 "Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті" ввести в дію". Тож з 11 травня білоцерківців чекає ще й підвищення у тролейбусах до 5 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Uber стане маршруткою

Відхилили пункти з пропозиціями щодо нового конкурсу з перевезення пасажирів, зміни складу конкурсної комісії, облаштування автобусів валідаторами, розробки картки білоцерківця та інші.

Пропонували підвищити тариф до 6 грн 8 коп. Виконком рішення не підтримав. Двічі робили перерву. Радилися. Заступник міського голови Олександр Поляруш виніс пропозицію про 6 грн, яку підтримали 17 депутатів, 1 утримався.

Про вартість проїзду наприкінці минулого року заговорили білоцерківські перевізники. Вимагали збільшити оплату до 8–9 грн.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у маршрутках збільшили до 6 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають