субота, 15 червня 2019 13:16

Подружжя зі Степного прожило разом понад півстоліття

Подружжя зі Степного прожило разом понад півстоліття
Подружжя зі Степного прожило разом понад пів століття. Фото: Яна Решітник

Подружжя Павленків із села Степне Полтавського району живе разом вже 52 роки. Одружилися 16 липня 1967-го.

Журналіст "Газети" поспілкувався з Григорієм Павленком.

"Мені 75 років. Дружині Євгенії — 73. Я з Полтавщини, а вона — з Миколаївської області. Познайомилися після того, як я з армії повернувся та влаштувався працювати у колгосп рідної Федорівки. Євгенія там бухгалтером була", - розповів Паленко.

У Степне подружжя перебралося 1974-го. Відтоді там і живуть. У Харкові чоловік вивчився на інженера-механіка. Після цього його направили працювати у дослідне господарство "Степне".

"Тут працюю і зараз, хоч і вийшов на пенсію 2004 року. Був інженером з експлуатації машино-тракторного парку, головним інженером, заступником голови молочного комплексу. Зараз працюю інженером з матеріально-технічного забезпечення. А дружина на пенсії, вдома ж треба комусь сидіти", - сказав Павленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує зниклу мешканку Полтавського району

У подружжя було двоє синів. Старшому Ростиславу 51 рік. А молодший помер у 43. Відірвався тромб.

"У нас два онуки. Молодшого звуть Сергій, йому 23. Старшому Артему — 26. Усе життя з дружиною працюємо та ростимо дітей. Любимо море. Раніше часто у Крим їздили. Останній раз були перед війною. Тепер поїхати туди не можемо. Одеса, на жаль, не те саме", - зауважив Павленко.

7 червня в селі Степне Полтавського району відбулося свято подружжів, які живуть у шлюбі понад 50 років. Цей обласний захід проходить утретє.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя зі Степного прожило разом понад півстоліття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають