Ексклюзиви
субота, 27 квітня 2019 22:53

В'ячеслав Усков святкував день народження до ранку

Автор: ФОТО з власного архіву В’ячеслава Ускова
 

— Готуватися до святкування дня народження розпочав о сьомій ранку. Живу сам, я вдівець. Вирішив запросити друзів додому. Хотілося домашніх "теплих" розмов, — розповідає колишній директор театру ім. Панаса Саксаганського В'ячеслав Усков. 12 квітня святкував 67-й день народження.

Готувати для себе не любить. Для гостей вирішив продемонструвати свої вміння куховарити. Цікаві рецепти знаходив в інтернеті. Дочка просила не робити оселедець під "шубою". Мовляв, старомодну страву ніхто не буде їсти. В'ячеслав Валентинович замаскував "шубу" візерунками. Страву ніхто не впізнав.

— Телефоном привітали близько 60 людей. Але за моїм маленьким столом умістилось шестеро, — продовжує В'ячеслав Усков. — Випили літр горілки і кілька пляшок шампанського. Співали. Веселились. Гуляли до світанку. Донька сказала, що наступного року будемо святкувати в кафе. Щоб друзі вітали вживу, а не по телефону. Відчуваю себе на 40 років. Можливо тому, що кожен ранок розпочинаю з велотренажера. Мій знайомий лікар перевіряв стан здоров'я. Сказав, можу летіти у космос.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Усков святкував день народження до ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають