субота, 22 червня 2019 15:30

Увага! Використовують брудні виборчі технології!

 

Вибори до Верховної Ради України стартували, а разом з ними традиційно почали використовувати проти можливих кандидатів у народні депутати замовні компромати. Також "чорні" виборчі технології та маніпуляції.

Нещодавно Центральна виборча комісія України зареєструвала кандидатом у народні депутати Олександра Володимировича Ференця, 1967 р. н. Він балотується по 92-му виборчому округу, до якого входять Білоцерківський, Таращанський, Тетіївський, Володарський, Ставищенський райони та частина Сквирського. Це практично повний тезка громадського діяча, голови благодійного фонду "Фортеця" Олександра Борисовича Ференця.

Так маніпулюють, щоб прихильники Олександра Ференця, ймовірного кандидата в депутати по 92-му округу, заплутались та у виборчому бюлетені поставити галочку навпроти іншого Ференця. Завдання таких кандидатів — не перемогти, а забрати голоси і тим самим збільшити шанси на перемогу одного з конкурентів.

Цікавим фактом є те, що на 10 червня по цьому округу не був зареєстрований жоден кандидат, окрім "іншого" Олександра Володимировича Ференця. Виходить, що процес виборів по 92-му округу вже розпочався з маніпуляцій та фальсифікацій. У цій ситуації залишається лише інформувати суспільство про ганебні випадки. Адже зняти з реєстрації таких кандидатів-клонів юридично неможливо.

Благодійний фонд Олександра Ференця "Фортеця"

Зараз ви читаєте новину «Увага! Використовують брудні виборчі технології!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають