Ексклюзиви
субота, 15 червня 2019 16:18

Тіло Миколи Чепіги перепоховали на Алеї героїв

Автор: фото з домашнього архіву родини Чепіг
  Микола Чепіга загинув на Донбасі 17 червня 2014 року
Микола Чепіга загинув на Донбасі 17 червня 2014 року

15 червня на Алеї героїв вшанують пам'ять загиблого п'ять років тому Миколи Чепіги.

17 червня виповнюється п'ять років від дня загибелі в зоні АТО солдата батальйону "Айдар" Миколи Чепіги. Йому було 37 років. Мешкав у селі Надержинщина Полтавського району.

— Нам не вистачає нашого друга й побратима. Коля дійсно любив життя, рідну землю, дітей, роботу, а понад усе — Україну. В найтяжчий для країни час став на її захист. Віддаючи йому шану, підтримуємо родину, — розповів побратим Миколи, ветеран АТО 41-річний Андрій Кошман.

У Миколи Чепіги залишилися дружина Ірина та 3-річна донька. Працював слюсарем із ремонту рухомого складу в локомотивному депо станції Полтава-Південна. У березні 2014 року добровольцем вступив до лав батальйону тероборони "Айдар".

17 червня брав участь у визволенні селища Металіст у Луганській ­області. У ­передовій групі батальйону ­натрапив на засідку бойовиків. Був поранений і потрапив у полон. За словами ­побратимів, Миколу Чепігу ножем зарізав кадировець. Щоб отримати тіло, близьким довелося вести перемовини. Поховали ­Миколу на цвинтарі в Надержинщині 6 липня 2014 року.

23 травня 2019 року тіло Миколи Чепіги перепоховали. 15 червня о 10-й біля його могили на Алеї героїв Полтавського міського цвинтаря відслужать поминальний молебень. Рідні, близькі та побратими прийдуть вшанувати пам'ять загиблого українського захисника.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Миколи Чепіги перепоховали на Алеї героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають